keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Villichilit itämään

Noniin, multiinhan ne villichilit menivät itätykseen maanantaina (17.10). Yksi extra lajike päätyi myös idätykseen :) Tämä siitä syystä, että noista tuskin kaikki muutenkaan itää, joten mitä enemmän, sen enemmän.

Kasvatuskausi 2017 alkoi siis näillä villichileillä:

  • C. flexuosum
  • C. parvifolium
  • C. tovarii
  • Cap 503 (C. eximium)
  • Ulupica Large (C. cardenasii var. pendulum)
Kaikkia lajikkeitä on itämässä kolme siementä, poislukien flexuja, joita oli jäljellä vain kaksi. Sitten vain odottelemaan viikkoja, jopa kuukausia :) Jossain vaiheessa täytyy ottaa radikaalimmat lämpötilavaihtelut keinovalikoimaan, jos mitään ei ala tapahtumaan. Idätyskasa vaikka jääkaappiin yöksi. Päivällä tuon loisteputkihyllyn päällä on sellainen 27-29 astetta lämmintä valo päällä. Yöllä tippuu sinne 23 asteen hujakoille.

Muutenkin tuli siivottua ledipaneeli ja sen kiinnikkeet katosta varastoon ja jäljelle jäi talvehtimaan bonchi-vanhus Habanero Vietnam (C. chinense) ja Medusa (C. annuum).

7pot Primon (C. chinense) viimeinen sato

1 kommentti:

  1. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

    Hương Lâm chuyên dịch vụ cho thuê máy photocopy màu hoặc bán máy photocopy màu uy tín, giá rẻ tại TP.HCM và giải đáp máy photocopy nào tốt nhất cũng như link download driver toshiba 456 chính xác.

    VastaaPoista