keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lisää taimia ikkunalaudalle

Tämän verran taimia on enään kasvamassa keittiön fluorisoivan lampun alla. Savipurkeissa kasvaneet Tabasco ja Bhut Jolokian olisi tarkoitus siirtää ikkunalaudalle. Pienissä muovipurkeissa kasvaneista muista taimista on pari lähdössä vielä uuteen kotiin, mutta loput on heitettävä roskiin tilanpuutteen vuoksi.


Päätin suorittaa keittiön taimien osalta hieman jalostusta ja vaihdoin ikkunalaudalla kasvaneet Goat's Weedin ja Prik Ki Nun nähin paremmin kasvaneisiin keittiön taimiin.


Naga Morich, Pinquito de Mono ja Bhut Jolokian lähtevät työpaikan ikkunalaudalle.


Medusa, Sarga Cseresnye ja Cayenne puskevat pieniä kukkien nuppuja jo täydellä teholla, joten tulipa ostettua viikonloppuna Puutarhat Kevät -messuilta pienet yrttisakset, joilla on hyvä leikellä alkavat kukkien nuput pois hidastamasta taimien kasvua.


Toisella ikkunalla kasvavat Sarga Cseresnye, yrttejä ja Lemon Drop
Varsinaisella suurella ikkunalaudalla kasvavat suurin osa lajikkeista. Huomaa miten suuri Tabasco on muihin taimiin verrattuna. Siirsin ikkunalaudan fluorisoivan lampun suoraan bonsaita kohti, koska muut taimet saavat jo tarpeeksi valoa pihalta
Suuren ikkunalaudan ylätasanteella kasvaa Prik Ki Nu, CGN 22871 ja Kaleidoskop
Suuren ikkunalaudan tuuletin vahvistaa runkojaPinquito de Monon runko alkaa vaihtamaan jo väriä
Tepin Guatemala (C. annuum)

Aji Fantasy (C. baccatum) 
Sarga Cseresnye (C. annuum)
Aloin selailemaan viime vuoden blogitekstejäni ja ilmeni, että silloin tuli laitettua ensimmäinen chili parvekkeelle vasta 24.5. Jokohan tänä vuonna kevät olisi niin pitkällä, että ne voisi laittaa jo vaikka huhtikuun lopussa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti