perjantai 7. syyskuuta 2012

Sato näyttää kypsyvän sisätiloissa

Medusa (C. annuum)
Oli melko peliliike siirtää nuo chilipuskat sisälle tuolta kylmältä betoniparvekkeelta viikon alussa. Parvekkeen lämpötilat ovat heitelleet 7 - 17 asteen välillä. Nyt parvekkeella näyttäisi oleva 13.5 astetta lämmintä ja tuulee ihan pirusti.

Osa parvekekukkasista on lentänyt parvekkeen lattialle koreistaan ja kohta varmaan lentää parvekekalusteet reunana yli :D

Kirvoja ja punkkeja ei näytä enään esiintyvän sisälle siirretyissä chilipuskissa. Mäntysuopaan dippaus näytti tehoavan Neem-öljysuihkeen kera.

Medusa on täynnä valkoisia podien alkuja ja näyttää muutama jo hieman punertavankin. Parvekkeelta sisälle siirrettyjen Aji Cristalin, Cayennen ja African Devilin podit näyttävät punertavan myös lupaavasti. Goat's Weedin ainut podi on vaihtanut värinsä lilaksi, eli vielä pitää odotella sen vaihtumista punaiseksi.

Aji Cristal (C. baccatum)
Cayenne (C. annuum)
African Devil (C. annuum)
Tilailin mahdollisia uusia bonsai-projekteja varten Raisio Bonsai and Garden -nettikaupasta yhden ison bonsairuukun ja 2 mm paksua kiedontarautalankaa. Ruukkujen ostaminen siten, että kuljetus tapahtuu postitse maksaa melkoisesti, joten kävin itse hakemassa romppeet nettikaupan omistajan ovelta.

Bonsai-tarvikkeita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti