sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Viimeisiä sadonkorjuita tältä kasvatuskaudelta

Viimeisiä sadonkorjuita
Kauden viimeisiä satoja kerätään. Puskasta tuli vielä reissun jälkeen kasa Lemon Droppeja ja sinne jäi muutama hassu Aji Cachucha, LD, Trididad Moruga Scorpion ja Caramel Bhut Jolokian. Kauden satomäärä taitaa jäädä noin 400g tasolle, mikä on ihan ok verrattuna siihen, että nämä ovat saatu pelkällä sisäkasvatuksella.

Ensi vuonna sitten uudet kuviot kun tietää missä kasvattaa, niin ei tarvitse sokkona idättää :) Kasvatuskauden keskellä tuli siis muutettua ja siksi päätin kasvattaa kaikki chilit sisällä, mikä ei vallitsevan kesän sään johdosta ollut niin huono päätös loppupeleissä.

Enää on jäljellä viimeisten hedelmien korjaaminen pätkityistä chilipuskista ja sen jälkeen niitä pitäisi pätkiä lisää sekä katsoa niiden juuritilanne. Parhaat pääsevät talvetukseen boncheina.

Ulkona majailevat kieputusprojekti Bolivian Rainbow ja villichilit C. eximium ja C. galapagoense pääsevät sisälle ledipaneelin alle talvehtimaan.

Pätkityt chinense-puskat ledipaneelin alla
Rocoto Costa Rica Red (C. pubescens) näyttää haluavan tehdä vielä yhden podin
Mienasin leikellä bonchivanhus Habanero Vietnamia (C. chinense) ja huomasin, että viherkasvuston sisällähän oli piilossa hedelmä :)
Pihalla majailevat C. galapagoense ja C. eximium

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti