lauantai 12. toukokuuta 2012

Kukkivia chilejä!

Edellisessä blogipäivityksessä mainitsin, että yksi Lemon Dropeista ja Sarga Cseresnye liittyivät Medusan mukana kukkien nuppuja puskevien lajikkeiden kerhoon. Vaihdon viime viikolla lannoitussuhteeksi 2 ml Bio-Growia, 4 ml Bio-Bloomia ja nyt lisäsin litraan kasteluvettä vielä 1 ml TopMaxia.

Nuppuja puskevien lajikkeiden sekaan liittyi aika pian lannoitussuhteiden vaihdon jälkeen toinenkin Lemon Drop, kummatkin Aji Fantasyt, African Devil ja Habanero Peruvian White.

Sarga Cseresnye oli tänä vuonna ensimmäinen lajike, jonka kukkien nupuista aukesi itse kukka

Alla olevasta kuvasta näkyy miten Pinquito de Mono ja Goat's Weed saavuttivat nopeasti yllä olevan tason, joten jouduin siirtämään ne tilapäisesti erilliselle ikkunalle Sarga Cseresnyen viereen.


Chilipuskat alkavat olemaan jo niin suuria, että pian olisi syytä siirtää ne parvekkeelle, mutta säätila sanoo toista:


Kuten näkyy, on syytä olettaa, että yöpakkasia vielä esiintyy ja kun on tuollainen avonainen parveke niin ei uskalla puskia vielä sinne heivata edes harsolla päällystäen. Viime vuonnahan tuli laitettua ensimmäinen koe-erä pihalle tähän samaan aikaan + viikko.

Bonsaista tuli taas pätkittyä pari isompaa oksaa, jotka kasvoivat suoraan ylöspäin rumentaen kokonaisuutta. Suuria lehtiä ei juuri enää esiinny ja alkaahan se jo pieneltä puulta näyttämään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti